VERZENDING

Verzenden van uw bestelling
Wij maken gebruik van DHL Selektvracht. De levertijd van DHL binnen Nederland is doorgaans 1 dag. Echter kan er wel eens vertraging oplopen. Hier kunnen geen rechten aan worden verleend. Op maandag t/m vrijdag worden Nederlandse orders tot 12:00 verzonden, mits betaald met iDeal, PayPal, rembours of Creditcard. Het is niet mogelijk bestellingen op postbussen af te laten leveren.

Verzendkosten
Wij rekenen in Nederland geen verzendkosten boven de €45,-. Voor verzending naar België en Duitsland hanteren wij een gereduceerd tarief van €3,95. Wij versturen wereldwijd, de tarieven worden automatisch op de website getoond voorafgaand aan de betaling.

BETALING

Wij accepteren de meest gebruikte betaalmethoden.

iDeal – Als je beschikt over een bankrekening bij ABN-AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, ASN Bank, Triodos, Van Lanschot Bankiers of Knab en over de mogelijkheid tot internet bankieren, kan je met iDeal betalen. Met iDeal reken je af in je vertrouwde bankomgeving. iDeal is uitsluitend te gebruiken in Nederland.

Mistercash/Bancontact
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

PayPal en Creditcard – Wij accepteren PayPal betalingen en Creditcard betalingen via PayPal.

Rembours – Als je kiest voor rembours betaal je voor je bestelling aan de postbezorger. Het is niet mogelijk rembourspakketten naar een postbus te versturen. De extra kosten voor rembours bedragen € 10,00.