VERZENDING

Verzenden van uw bestelling
Wij maken gebruik van DHL Selektvracht. De levertijd van DHL Selektvracht binnen Nederland is 1 dag. Op maandag t/m vrijdag worden Nederlandse orders tot 22:00 verzonden, mits betaald met iDeal, PayPal, rembours of Creditcard. Verder werken we ook op zondag, dan worden er tot 21:00 Nederlandse orders verzonden. Het is niet mogelijk bestellingen op postbussen af te laten leveren.

Verzendkosten
Wij rekenen in Nederland geen verzendkosten. Verzending is dus altijd GRATIS, met uitzondering van verzending onder Rembours. Voor verzending naar België en Duitsland hanteren wij een gereduceerd tarief van €3,95. Wij versturen wereldwijd, de tarieven worden automatisch op de website getoond voorafgaand aan de betaling.

BETALING

Wij accepteren de meest gebruikte betaalmethoden.

iDeal – Als u beschikt over een bankrekening bij ABN-AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, ASN Bank, Triodos, Van Lanschot Bankiers of Knab en over de mogelijkheid tot internet bankieren, kunt u met iDeal betalen. Met iDeal rekent u af in uw vertrouwde bankomgeving. iDeal is uitsluitend te gebruiken in Nederland.

Mistercash/Bancontact
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

PayPal en Creditcard – Wij accepteren PayPal betalingen en Creditcard betalingen via PayPal.

Overschrijving – U kunt het totaalbedrag overmaken op bankrekening NL22INGB0006243514 ten name van Bam+boe te Rotterdam onder vermelding van uw bestelnummer. Houdt u er rekening mee dat het verwerken van uw betaling enkele dagen in beslag neemt. Zodra uw betaling binnen is wordt uw bestelling verwerkt. Als u uw bestelling heeft afgerond ontvangt u via email een bevestiging met daarin de gegevens die u nodig heeft om het openstaande bedrag te voldoen.

Rembours – Als u kiest voor rembours betaalt u voor uw bestelling aan de postbezorger. Het is niet mogelijk rembourspakketten naar een postbus te versturen. De extra kosten voor rembours bedragen € 10,00.