Bam&Boe hoopt dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wil je artikelen ruilen, dan verzoeken we je om binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail te sturen aan [email protected].

Retour
Ongedragen, ongewassen en onbeschadigde artikelen kunnen binnen 14 dagen na afleverdatum worden geretourneerd, om te ruilen of het geld teruggestort te krijgen. Het staat Bam&Boe vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren. Bam&Boe accepteert geen retourzendingen van onbeschadigde artikelen die zijn gewassen, gedragen, met vlekken en (dieren)haren of waarvan de etiketten zijn verwijderd.
* Let op, als de originele verpakking/instructieboekje mist, dan brengen wij €7,50 in rekening. *
Stuur ons een mail als je pakketje niet in de winkel afgeleverd is maar bij een pakket punt ligt. Wij krijgen namelijk geen melding als een pakketje niet hier afgeleverd kan worden. Dit graag op de dag dat het pakketje op het punt afgeleverd wordt. Dan hebben wij de tijd om het op te halen. Als wij niet op de hoogte gesteld zijn van een pakket dat op het pakketpunt ligt. Of daar te laat van op de hoogte gesteld worden kan het zijn dat je je pakketje nogmaals op moet sturen.

Om een artikel te retourneren, stuur het zelf en in de originele verpakking met pakbon naar:
Bam&Boe
Van Weedestraat 12A
3761CE Soest

Bam&Boe is niet aansprakelijk voor het zoekraken van pakketten die verstuurd worden.
Wij vinden het fijn al pakketten in de zelfde verzendzak terug komt. Zo besparen we plastic. Vouw de doek wel altijd netjes op. Dan kunnen wij deze weer verkopen, en is dat weer duurzaam. <3

Beschadigde artikelen
Wil je een beschadigd artikel ruilen of retourneren, dan verzoeken we je ons binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een e-mail te sturen naar [email protected]. Beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als de artikelen beschadigd bij de klant zijn afgeleverd of wanneer binnen 3 maanden na de bezorging een productiefout aan het licht komt. Alle beschadigde geretourneerde artikelen worden gecontroleerd en artikelen waarvan wij van mening zijn dat de beschadigingen te wijten zijn aan reguliere slijtage, worden niet als beschadigd geaccepteerd.

Terugbetaling
Je wordt terugbetaald binnen 14 dagen nadat je retourzending door ons is verwerkt. Het bedrag van alle onbeschadigde, correct geretourneerde artikelen wordt teruggestort op de bankrekening van de oorspronkelijke koper via Mollie. Klarna kosten worden niet terugbetaald. Let hier dus rekening mee bij een bestelling.

Bam&Boe behoudt zich het recht voor om dit beleid te wijzigen, met name wanneer de wetgeving wordt gewijzigd. Bezoek deze pagina regelmatig zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.