Bam&Boe hoopt dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wil je artikelen ruilen, dan verzoeken we je om binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail te sturen aan [email protected]

Retour
Ongedragen, ongewassen en onbeschadigde artikelen kunnen binnen 14 dagen na afleverdatum worden geretourneerd, om te ruilen of het geld teruggestort te krijgen. Het staat Bam&Boe vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren. Bam&Boe accepteert geen retourzendingen van onbeschadigde artikelen die zijn gewassen, gedragen, met vlekken en (dieren)haren of waarvan de etiketten zijn verwijderd.
* Let op, als de originele verpakking/instructieboekje mist, of de zending wordt verzonden in de originele verpakking en niet in de verzendzak of doos, dan brengen wij €7,50 in rekening. *

Om een artikel te retourneren, stuur het in de originele verpakking met pakbon naar:
Bam&Boe
Koninginnelaan 146
3762DK Soest

Bam&Boe is niet aansprakelijk voor het zoekraken van pakketten die verstuurd worden.

Beschadigde artikelen
Wil je een beschadigd artikel ruilen of retourneren, dan verzoeken we je ons binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een e-mail te sturen naar [email protected] Beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als de artikelen beschadigd bij de klant zijn afgeleverd of wanneer binnen 3 maanden na de bezorging een productiefout aan het licht komt. Alle beschadigde geretourneerde artikelen worden gecontroleerd en artikelen waarvan wij van mening zijn dat de beschadigingen te wijten zijn aan reguliere slijtage, worden niet als beschadigd geaccepteerd.

Terugbetaling
Je wordt terugbetaald binnen 14 dagen nadat je retourzending door ons is verwerkt. Het bedrag van alle onbeschadigde, correct geretourneerde artikelen wordt teruggestort op de bankrekening van de oorspronkelijke koper.

Bam&Boe behoudt zich het recht voor om dit beleid te wijzigen, met name wanneer de wetgeving wordt gewijzigd. Bezoek deze pagina regelmatig zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.