Betaling & verzending

Wij accepteren de meest gebruikte betaalmethoden.

iDeal – Als u beschikt over een bankrekening bij ABN-AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, ASN Bank, Triodos, Van Lanschot Bankiers of Knab en over de mogelijkheid tot internet bankieren, kunt u met iDeal betalen. Met iDeal rekent u af in uw vertrouwde bankomgeving. iDeal is uitsluitend te gebruiken in Nederland.

Mistercash/Bancontact
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

PayPal en Creditcard – Wij accepteren PayPal betalingen en Creditcard betalingen via PayPal.

Overschrijving – U kunt het totaalbedrag overmaken op bankrekening NL22INGB0006243514 ten name van Bam+boe te Rotterdam onder vermelding van uw bestelnummer. Houdt u er rekening mee dat het verwerken van uw betaling enkele dagen in beslag neemt. Zodra uw betaling binnen is wordt uw bestelling verwerkt. Als u uw bestelling heeft afgerond ontvangt u via email een bevestiging met daarin de gegevens die u nodig heeft om het openstaande bedrag te voldoen.

Rembours – Als u kiest voor rembours betaalt u voor uw bestelling aan de postbezorger. Het is niet mogelijk rembourspakketten naar een postbus te versturen. De extra kosten voor rembours bedragen € 10,00.

Verzenden van uw bestelling
Wij maken gebruik van PostNL. Wij versturen drie keer per week: maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend. Bestelling tot 07:30 op de verzenddagen worden direct verwerkt, mits betaald met iDeal, PayPal, rembours of Creditcard. Het is niet mogelijk bestellingen op postbussen af te laten leveren.

Afhankelijk van de grootte van het product versturen wij uw bestelling via:

  • Brievenpost: wordt geen track-en-tracesysteem uitgezet
  • Pakketpost: wordt wel een track-en-tracesysteem uitgezet door PostNL.

Wanneer u bij de eerste bezorgpoging van een pakket niet thuis bent, ontvangt u een bericht van de bezorger met een niet-thuiscode erop. Met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket de tweede keer wilt laten bezorgen.

Als u geen keuze maakt, of kiest voor aflevering thuis op een andere dag, en u bent ook deze keer niet thuis, dan ontvangt u een bericht om uw brief of pakket bij een Postkantoor in de buurt op te halen.

Verzendkosten
Wij rekenen in Nederland geen verzendkosten. Verzending is dus altijd GRATIS, met uitzondering van verzending onder Rembours. Voor verzending naar België hanteren wij een gereduceerd tarief van €5,-. Wij versturen wereldwijd, de tarieven worden automatisch op de website getoond voorafgaand aan de betaling.