10 redenen om nu te beginnen met babydragen (deel 1)

blog-header-10-redenen

Als jonge ouder komt er veel op je af. Het liefst wil je de hele dag met jouw kleine knuffelen. De eerste periode kan dat gelukkig ook. Er zijn veel helpende handen in huis. Na een week vertrekt de kraamzorg en vaak begint een van de ouders vaak al snel weer met werken. Opeens ben je alleen met jouw kleine en ondertussen vraagt het huishouden om meer aandacht dan ooit. Er is een continue toestroom van afwas en was terwijl de boodschappen (beschuit met muisjes!) het huis uit vliegen. Je komt handen tekort en staat er voor je gevoel helemaal alleen voor. Help!

Gelukkig bestaat er een heel eenvoudig hulpmiddel dat jou als ouder van een baby veel stress bespaart en veel vrijheid geeft. Het wordt al duizenden jaren gebruikt over de hele wereld en toch is de kans groot dat je er nog nooit gebruik van hebt gemaakt. Misschien heb je er zelfs nog nooit een gezien. Het is een hulpmiddel dat niet duur is, gemakkelijk is aan te schaffen, in vooral Azië, Afrika en Zuid-Amerika dagelijks wordt gebruikt en heel simpel is om mee te nemen in je tas. Ben je al benieuwd? Het is…een draagdoek!

10 redenen om nu te beginnen met babydragen (deel 2)

blog-header-10-redenen

Vorige week hebben we de al 5 redenen genoemd om als ouder van een baby vandaag te beginnen met het gebruiken van een draagdoek: baby dragen is gemakkelijk en praktisch, beide handen zijn vrij, ergonomisch dragen zorgt voor een goede ontwikkeling van de rug en heupjes, baby’s die gedragen worden huilen minder en huid op huid contact is goed voor ouder en baby.

Ben je nog niet overtuigd? Hier zijn nog 5 redenen:

Volg ons op Instagram (klik) & schrijf je in en ontvang direct een:
5% kortingscode

Ontvang acties en het laatste nieuws als eerste.